Tallinna Bussijaam juhatuse liige Andres Osula märkis KUKU raadio Äratajale antud intervjuus, et ilmselt jääb bussireisid.ee veel mitmeks aastaks alles ja suunab inimesi Tpileti keskonda, teatasid KUKU uudised.

Osula sõnul plaanitakse tulevikus lisaks bussipiletitele ka näiteks rongipileteid müüa.

Suurim erinevus vana keskkonnaga võrreldes on see, et Tpiletis ei pea inimene end kasutajaks registreerima, Osula märkis, et inimesed kippusid parooli ja kasutajatunnust unustama. Lähiajal tullakse välja ka nutitelefoni rakendusega ja plaanitakse piletite müüki vahepeatustest sõitu alustavatele inimestele.

Osula lisas, et bussiettevõtete soovil loodi juurde ka kampaaniakoodi ning sooduskaardi kasutamise võimalus, sest vedajad tahavad kasutusele võtta kliendikaarte või pakkuda kampaaniate ajal allahindluskoode. Tänasel päeval müüakse neti teel umbes 15 protsenti kõikidest bussipiletitest.

Osula rääkis KUKU-le ka Tallinna bussijaamas toimuvatest suurtest ümberehitustöödest. Tema sõnul on tööd kestnud kaks kuud ja maja on lammutatud, nüüd algab ülesse ehitamise etapp, tööd on püsinud graafikus.

Reisijad on Osula sõnul olnud mõistvad ja kõik on üllatavalt hästi sujunud. Plaanidest kolida bussijaam Ülemistele, pole mitu aastat midagi kuulda olnud, sellepärast otsustati senine jaamahoone ka põhjalikult renoveerida.