„Tõenäoliselt poleks ilma Ajujahi võistluseta Virtual Garden sellisel kujul algust saanudki. Ajujaht
andis sellise mõnusa tõuke. Saime juurde enesekindlust, teadmisi ja väga palju kasulikke kontakte, kes julgustasid idee teoks tegemisel. Siinkohal tahaks kindlasti rõhutada, et Ajujaht ei toonud kasu raha näol, vaid pigem teadmiste ja kogemuste näol, mis konkursiga kaasnes,“ mainis Gorško.

„Täna on Virtual Garden pigem startup ettevõte. Peame ennast ettevõtteks, kes ei ole veel täit hoogu sisse saanud kuid teeb kõik selleks, et äriideed lisaks Eestile ka teistes riikides tutvustada. Samuti on enese liigitamine startup ettevõtteks palju kasulikum. Nii on kergem saada kasulikke nõuandeid mentoritelt, siseneda investorite ustest ning teha valesid samme ilma traagiliste tagajärgedeta,“ lisas Virtual Gardeni esindaja.

Mis olid kõige olulisemad muutused ettevõttes viimase aasta jooskul?

„Viimase aasta jooksul olid suuremad sammud seotud toomisvõimsuse suurendamisega. Kui esimesel, demoaastal, saime kindlust, et see, mida teeme on hea ja meeldib klientidele, siis nüüd tegeleme Virtual Garden projektiga kindla sihi ja kasvuplaanidega. Tahame, et Virtual Gardenist
saaks jätkusuutlik projekt,“ mainis Gorško..

„Virtual Gardni huvigruppi kuulub umbes 3000 inimest. Klientide koguarv on enam kui 50, kelle toel tegi ettevõte eelmisel aastal käivet 7000 eurot. Hetkel võtame aga ühe aasta korraga. Sel aastal avasime lisaks virtuaalpeenra pidamise võimalusele ka e-poe. Viimase abil saab tervislikku köögivilja tarbida rohkem inimesi. Mida kindlasti teha soovime, on kliendibaasi kasvatamine, aedviljade tarne suurendamine ning kaubamärgi ülesehitamine. Tahame kaasata investeeringuid kliendibaasi suurendamiseks ning välisturgudel alguse tegemiseks. Lisaks soovime lisada partnereid, kes aedviljade kasvatamisel tuge pakuks. Täna on kogu kasvatus meie kätes. Logistika vallas on meil
väga hea partner, kelle abil on köögiviljade transport kiire ja uuenduslik. Soovime samal kursil jätkata ning oma visiooni välisturgudel tõestada,“ mainis Gorško.