Transferwise'i käive kasvab ettevõtte väitel 20 protsenti kuus, ütlesid asutajad intervjuus Wiredile. Ettevõte pakub kasutajatele platvormi, et need saaksid hajusa võrgu kaudu omavahel üle riigipiiride raha vahetada ja üle kanda odavamalt, kui seda pakuvad pangad, vahendas BNS.

Naelade ja eurode vahetamisega alustanud ettevõte kasutab valuutavahetusel pankadevahelise turu keskkursse, klient maksab iga alla 300-naelase tehingu eest ühe naela. Briti pangad ja Western Unioni traditsioonilised ülekandeettevõtted võtavad rahvusvaheliste ülekannete eest viis protsenti tehingusummast ning kolm protsenti kursi pealt.

Asutajad ütlesid intervjuus, et kliendid ei saa aru, kuidas ettevõte võib pakkuda teenust nii odavalt. Transferwise'il pole nende sõnul varjatud teenustasusid ja erinevalt pankadest ei küsi ettevõte nende sõnul raha asjade eest, mis ei tohiks midagi maksta. Oma peamisteks konkurentideks peab ettevõte suuri Briti panku nagu HSBC, Lloyds ja RBS, kuna 98 protsenti rahaülekannetest käib pankade kaudu.

Hinrikus on varem töötanud Skype'is strateegiadirektorina, olles ettevõtte esimene palgatud töötaja. Käärmann on varem töötanud audiitorettevõtetes Deloitte ja Pricewaterhousecoopers.