Juunis oli Saaremaad pealinnaga ühendaval liinil reisijad 679, Avies tegi liinil 38 edasi-tagasi reisi. Juulis ulatus reisijate arv 1036ni, lennufirma sooritas 39 edasi-tagasi reisi, teatas Avies.

Augusti kahe esimese nädala jooksul on liinil lennanud 410 reisijat, toimunud on 16 edasi-tagasi reisi. Lendude keskmine täituvus oli juunis 50 protsenti, juulis 74 protsenti ning augusti esimesel poolel 72 protsenti.

Aviese tegevjuht Allan Soll märkis, et suve alguses liini teenindama asunud lennufirma on saanud klientidelt positiivset tagasisidet.

„Kiidetakse mugavat lennukit ning seda, et lendude väljumisajad ja hinnaklassid sobivad nii äri- kui ka puhkusereisijale. Omalt poolt teeme kõik, et pakkuda reisijatele võimalikult mugavat ja usaldusväärset teenust. Kindlasti pole väheoluline ka see, et kõik planeeritud reisid on 100-protsendiliselt toimunud ning seni tehtud ligi sajast edasi-tagasi reisist on hilinenud vaid kolm, needki hilinemised on kõik olnud alla kahe tunni,“ rääkis Soll.

Soll lisas, et töö käib ka turistide osakaalu suurendamisega lennuliinil.

„Juba praegu on Kuressaare lennud populaarsed soomlaste seas, aga huvi kasvab ka rootslaste hulgas. Seda tänu koostööle Soome ja Rootsi edasimüüjatega. Töötame koostööpartneritega selle nimel, et huvi veelgi kasvatada.“

Avies alustas Kuressaare-Tallinn liinil lendamist 1. juunil 2012 ning teenindab liini 18-kohalise lennukiga Jetstream 31. Lennud toimuvad viiel päeval nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Äripäevadel toimub kaks ning pühapäeviti üks edasi-tagasi reis. Piletite hinnad algavad 21,60 eurost ühel suunal.