Tiiveli peamiseks ülesandeks on arendada Starmani klienditeenindusüksusi ja tagada klientide rahulolu oma teenusepakkujaga.

“Otsustasin Starmani pakkumise vastu võtta, sest kiiresti muutuv telekommunikatsiooni valdkond on mulle alati huvi pakkunud. Starmani kui Eesti ühe juhtiva teenindusettevõtte klientide murede ennetamine ja lahendamine on ülesanne, millega loodan oma senisest kogemusest lähtuvalt edukalt hakkama saada,” lausus Tiivel.

Toomas Tiivel töötas Bauhofi tegevjuhina alates 2011. aasta suvest. Aastatel 2005-2011 juhtis Tiivel mobiilsideoperaatori Tele2 Eesti tööd ja aastal 2004-2005 Hansapanga turundusüksust.

Starmani senine teenindus- ja müügidirektor Jaano Inno lahkub oktoobri alguses ametist, et pühenduda konsultatsiooni- ja koolitusärile ning mentorlustegevusele.

AS Starman on Eesti juhtiv koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja, mille teenused jõuavad rohkem kui 560 000 koduni kõikjal üle Eesti. Ettevõte pakub televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti lisaks ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel.

1992. aastal tegevust alustanud Starman on kasvanud Eesti suurimaks vabaturu tingimustes tekkinud telekommunikatsiooniettevõtteks, mis annab tööd rohkem kui 200-le inimesele.