Kokku on Raudalu Keskuses 2000 m2 müügipinda, sellest 1500 m2 asub Konsumi kauplus. Lisaks Konsumile asuvad Raudalu keskuses lemmikloomakauplus Caramira, Peetri Pizza, Südameapteek ja lillepood Kaeralill. Peatselt avatakse veinipood ja ilusalong, teatas ETK.

Avatavat keskust on võimalik tulevikus laiendada veel 3000 m2 võrra kahe eraldiseisva hoonena.

ETK Turundusdirektori Liina Kivimägi sõnul näeb ETK oma klientidena eelkõige lähikonnas elavaid inimesi ja neid, kelle igapäevane tee kulgeb mööda Viljandi maanteed. "Meie eeliseks on hea asukoht ning ostude sooritamise mugavus ja kiirus," lisas Kivimägi.

Tema sõnul on uue Konsumi kassades kasutusel uued kliendiekraanid, mis võimaldavad koheselt ja paremini jälgida ostetavaid tooteid ja hindu. "Uuendusena on Raudalu Konsumi puuviljaosakonnas elektroonilised hinnasildid, mis välistavad võimaliku hindade erinevuse müügisaalis ja
kassas."

Hoone projekteeris ja ehitas AS Maru Ehitus. Klientide mugavust ja Viljandi maantee tihedat liiklust silmas pidades on kaupluse ette rajatud fooriga ristmik.

Eesti kapitalil põhinev Eesti Tarbijateühistute Keskühistu asutati 1917. aastal. ETK Gruppi kuulub 19 tarbijate ühistut üle Eesti, kes opereerivad kauplusi Maksimarketi, Konsumi ning A ja O kaubamärkide all. Kokku on ETK Grupis 359 müügiüksust ja ligi 4500 töötajat.