RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link ütles, et augustis oli kaskokindlustuse kahjude hulk tavapärasest suurem ja eriti oli märgata klaasikahjude kasvu, teatas RSA.

„Tuletame meelde, et väiksema klaasikahju puhul ei pea ette võtma klaasi vahetust, vaid tasub uurida parandamise võimalust. Kui vahetuse puhul on kindlustusvõtja omavastutus 10 protsenti, siis parandamisega ei kaasne omavastutust. Lisaks on vahetamine keskkonnasäästlik lahendus,“ sõnas Link.

Lingi sõnul ei ole muutused Tallinna liikluskorralduses sõidukikahjusid suurendanud, kuid kõik liiklejad peavad endiselt olema ettevaatlikud ja hoolivad.

„Lähenev sügis toob kaasa pimeduse ja libeduse ja kõigil autojuhtidel tasub oma auto hoolega üle vaadata, kas ollakse karmimateks oludeks valmis - kas kojamehed on korras, tuled reguleeritud ja autoklaasid seest- ja väljastpoolt puhtad,“ soovitas Link.

Käesoleva aasta juuni lõpu seisuga oli RSA Kindlustuse turuosa Eesti kahjukindlustusturul ligi 10 protsenti. Eelmisel aastal oli RSA Kindlustuse müügikäive kokku 12,1 miljonit eurot.