Selveri Gurmee

„Paari päeva jooksul, kui me oleme avatud olnud, on selgunud, et hästi populaarsed on kõik hispaania ja itaalia viilutatud tooted ja erinevad šokolaadid ja maiustused, mis me ise maale toome, „ kirjeldas gurmeepoe projektijuht Margit Kissa.

Kissa sõnul neil Stockmanniga väga palju sarnaseid tooteid pole, kuna kõik poes olev kaup on neil ise imporditud.

Kissa sõnul valis ta tooted gurmee poodi vastavalt sellele, mida klientuur aastate jooksul soovinud on. „Mul on pikaajaline kogemus ja seetõttu ma tean, mida kliendid ootavad ja tahavad ning need tooted on nüüd siin olemas,“ ütles Kissa.

Kissa sõnul on poes hetkel 1500 erinevat toodet ning lähiajal plaanivad nad seda veelgi laiendada.

„Ka on meil veinivalik, mille on kokku pannud ühed Eesti parimad sommeljeed ning kui mõnda soovitud toiduainet meil poes pole, siis saab klient sellest meile teada anda ja siis me tellime selle,“ lubas Kissa, kuna kaupa tellivad nad vahendajata otse tootjatelt.

Vaata, milliseid gurmeekaupu pakutakse vastavatud Selveru Gurmee poes Kaubamajas:

Stockmanni gurmee

Stockmanni toiduosakonna müügijuhi Mairika Juhandi sõnul Selveri vastavatud gurmeepood neile olulist konkurentsi ei paku.

„Mõned tooted on samad nagu pastad, kohvid, teed ning mitmed konservid. Mõned tooted ikka kattuvad,“ ütles Juhandis Delfi Majandusele.

Kõige müüdavamad tooted on Stockmanni gurmee osakonnas Juhandi sõnul toored tooted nagu liha, kala, salatid ning kuivainete valik on just piisavalt laialdane, et toiduasutaja saab kõik vajaliku söögitegemiseks sealt.

„Kui sa tahad teha midagi väga erilist, siis paratamatult tullakse Stockmanisse neid aineid ostma,“ ütles Juhandi ja lisas, et gurmee osakonna töötajad on väga targad toidutegemise vallas ja oskavad alati kliendile soovitada, mida millise toidu juurde vaja on.

„Reeglina müüme kõik oma huvitavamad tooted ära ja midagi seisma meile ei jää,“ kirjeldas Juhandi, et kõik poes olev on kliendile tuttav ja ostetav.

Juhandi sõnul on Stockmanni gurmeeosakonna tugevuseks kindlasti see, et nad pakuvad väga palju toortooteid, millest klient saab ise midagi valmistada ja nad ei ole keskendunud ainult pikaajaliselt säilivatele ainetele.

Vaata, milliseid gurmeetoiduaineid pakutakse Stockmanni gurmeeosakonnas: