"Töötukassa alustab koostöölepete sõlmimist ettevõtetega, kellega meil on olnud pikaajaline ja mitmekülgne koostöö," sõnas töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel töötukassa teates.

"Tegemist ei ole lihtsalt inimeste tööle vahendamisega, vaid ka väljaõppega ettevõttes, praktikakohtade pakkumisega tööd otsivatele inimestele," ütles Meelis Paavel.

"Koostööleppe partnerites näeme olulisi kaasarääkijaid, kes aitavad meie poolt pakutavatel tööturuteenustel parimal moel vastata tööturu ootustele," lisas ta.

AS G4S Eesti juhatuse esimehe Priit Sarapuu sõnul ootab ta koostööst töötukassaga häid kandidaate ja sisulist kaasamõtlemist, kuidas tööotsijate jaoks turvavaldkonna atraktiivsust tõsta.

„G4S on ettevõte, kus inimene saab end rakendada erinevates ametites, karjääri teha ja tõusta näiteks ka turvatöötaja ametikohalt juhatuse liikmeks. Koostöös töötukassaga soovime seda teadmist tööturule senisest rohkem viia,“ lisas G4Si juhatuse esimees.

"Töötukassa eesmärgiks on sõlmida koostöölepped suuremate tööandjatega kõigis põhivaldkondades. Koostööpartnerid oleksid meile toeks tööpraktika korraldamisel, et tagada tööjõu väljaõpe täna kehtivate ja vajaminevate oskuste tasandil.

Töötukassa saab omalt poolt partnereid igakülgselt toetada vabade töökohtade täitmisel ning võimaldada tööandjatel oma ettevõttes töötamise võimalusi meie klientidele tutvustada."