Avatavates kauplustes on pindala ligi 200 ruutmeetrit, millest üle poole võtavad enda alla raamatud. Samuti on kauplustes esindatud filmide, muusika ja mängude tootekategooriad, teatas kett.

Apollo müügi- ja turundusjuhi Eha Panga sõnul on uute poodide avamine järgmine loogiline samm ettevõtte arengus ning osa Apollo strateegiast.

„Olukord jaekaubandusturul on pidevas muutumises ning Apollo soovib oma uuenenud ostukeskonnad klientidele lähemale tuua. Uute avatavate kauplustega Tallinnas Järve Keskuses ning Viljandis Uku Keskuses katame ära väga olulised piirkonnad,“ selgitas Pank.

Tema sõnul koondab Apollo avatavatesse kauplustesse ülevaatliku valiku kõigist oma tootekategooriatest, pakkudes eelkõige seda, mis on parajasti kõige uuem ning ostjate seas kõige populaarsem.

„Uutest poodidest saab soetada ka e-lugereid ning samuti pakume kohapeal võimalust huvipakkuvaid muusikaplaate enne ostmist kuulata,“ lisas Pank.

Eesti suurimasse raamatukaupluste ketti Apollo kuulub koos avatavate kauplustega 12 kauplust üle Eesti ning internetikaubamaja aadressil Apollo.ee.