Sokolovi vastutuslaks G4Sis saab olema peamiselt finantsjuhtimine, teatas G4s.

Sokolovi sõnul liitub ta G4Siga turvaettevõtte jaoks põneval ajal. „Konkurents turvaturul on tihe ning nende tingimuste juures on liidripositsiooni hoidmine ja kliendikesksuse tugevdamine huvitav väljakutse. Usun, et panganduses saadud teadmised ja kogemused on kasuks ka turvavaldkonnas. Oma esmaseks juhatuse liikme ülesandeks pean G4Si finantsüksuse rolli tugevdamist, et olla heaks partneriks G4Si divisjonidele tulevikku suunatud äriotsuste tegemisel ja juurutada ettevõtteülene süsteemsem kulude juhtimine,“ sõnas Sokolov.

Viimasel kahel aastal on Sokolov kuulunud AS Estonian Cell juhatusse, vastutades finantsjuhtimise, müügi-, personalivaldkonna ning firma juriidilise poole eest.

Varasemalt on ta 14 aastat töötanud erinevatel ametikohtadel panganduses, sealhulgas Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupangas, ja kuulunud ka ettevõtete panganduse juhina Swedbanki Eesti juhtkonda.

G4S Eesti juhatus on alates 1. oktoobrist taas neljaliikmeline: Priit Sarapuu - juhatuse esimees, Margus Kolumbus - valvedivisjoni direktor, Veiko Vaher – sularahadivisjoni direktor ning Artjom Sokolov, kelle vastutusalaks on finantsjuhtimine.