Uurisime ka lugejatelt, mida nemad esindustest arvavad ja kas neid tasub kasutada või peaks säästlikumat lahendust lootes pöörduma mitte-ametlikku autoremonti.

Loe, mida arvavad Delfi Majanduse lugejad:

***

"Esindused ei süvenegi probleemi vaid vahetavad kohe jupi ära. Väiksemad töökojad aga võitlevad oma klientide eest ja süvenevad probleemi - nii saad pea kolm korda või veelgi odavamalt."

***

"Absoluutselt kõik autoteenindus firmad petavad kliente, kes suurel, kes vähesel määral.
Mõni firma tahab ainult sularaha ja siis tehakse nägusid kui tšekki küsid. Mõni firmajuht ütleb ühe hinna ja kohale sõites on on hind kasvanud."

***

"Alati, kui keegi mainib sõna „esindus“, siis tuleb silme ette suur-suur rahamägi. Julgelt kolmveerand summast moodustab kõike muu kui remont. Kuna palgad meil siin nii müstilised pole, siis kasutan ikka eratöömeeste teenust."

***

"Endal oli huvitav lugu seoses õli kadumisega. Autos sai kummalisel kombel õli otsa ja kuna ise just soetasin selle auto ja eelmine omanik tegi kõik asjad Catweesi esinduses, siis mõtlesin, et helistan ja uurin, et mis õli sees on parasjagu, et sama peale panna.

Esinduses öeldi lahkelt, et neil just sellele õlile praegu väga hea sooduspakkumine – 14 eurot liiter. Ma olin juhuslikult autopoe ees ning vaatasin sealt ka, et ehk ongi esinduses hea pakkumine, aga oh üllatust, poes maksis see õli 5 eurot liiter."