Karul on kavas siseneda ka Itaalia ja Gruusia turule. "Kultuuriliselt on Itaalia meile väga lähedane ja arusaadav riik. Gruusias on päris huvitavad maksusoodustused. Kui paned püsti üle 100 toaga meelelahutushotelli, siis on esimesed 10 aastat maksuvaba," rääkis Karu konverentsil Äriplaan 2013.

Karu ei välista ettevõtte Aasiasse laienemist, kuid see on Karu hinnangul kahtlemata keerulisem kui Itaalia või Gruusia turule pöördumine.

"Kas suudame kunagi ületada Eesti Energia käivet? Seda saame teha juhul, kui suudame laieneda üle maailma. Kui suudame kas või Macaus avada ühegi kasiino, siis on võimalik ka oluliselt käivet kasvatada. Samas me ei taha korraldada teist Rumeeniat. See oli ikka väga valus kogemus. Praegu investeerime ja kasvatame OEG-d ikkagi põhimõttel, et kümme korda mõõdame ja üks kord proovime lõigata," kõneles ettevõtte suuromanik.

Miks on Armin Karu viimastel aastatel tasapisi enda OEG osalust müünud? "Mu perel on ka muid ettevõtteid, mis vajavad aeg-ajalt lisaraha," põhjendas Karu.

Karu hinnangul võiks lähitulevikus investeerida eelkõige toiduainete-ja energiafirmadesse. "Inimestele annab energiat ka meelelahutus. Seega ei peaks ka sedasorti investeeringuid välistama," annab Karu mõista, et ka OEG aktsiate ostmine oleks täiesti adekvaatne rahapaigutamine. Viimase kolme aasta jooksul on OEG aktsia hind tõusnud Tallinna börsil 85 protsenti.

Hetkel Las Vegases viibiv Karu pani juhtidele uueks aastaks südamele, et nad võimalikult suurt kasumit teeniksid. "Ise planeerime keskmist kasvu umbes viie protsendi ulatuses. Tegutseme seitsmel maal, see tähendab, et Armin Karu ei saa öelda, et pange nüüd nii palju otsa. Võib-olla tuleb kusagil pluss ja kusagil null, aga kõhutunne ütleb, et 4-5 protsenti peaks ära tulema," pakkus Karu.

Karu hinnangul on surve palkade tõusuks uuel aastal olemas. "Selleks, et häid inimesi hoida, peaks palka tõstma. Samas me ei saa enam kriisieelsesse aega tagasi minna, kus tööviljakus kerkis aeglasemalt kui palk," kõneles Karu. Ta oletas, et vähemasti juhtide palgad uuel aastal kerkivad.