Jaanus Vihand on juhtinud Bauhof Eestit, Rakvere Piima ning Rocca al Mare Suurhalli ning kuulunud erinevate ettevõtete nõukogudesse.

ETK nõukogu esimees Väino Sassi ütles, et ETK juhi konkursil jäid sõelale vaid kõige tugevamad.

"Lõppvoorus valis ETK 19-liikmeline nõukogu hääletuse teel välja kaks sobivaimat kandidaati. Läbirääkimisi alustati esimesena Jaanus Vihandiga, kes sai ka eilsel nõukogu koosolekul enim hääli," selgitas Sassi.

„Meil on hea meel, et läbirääkimised lõppesid edukalt ning Jaanus asub juhtima Eesti Tarbijateühistute Keskühistut,“ sõnas Sassi.

Ta lisas, et ETK juhatus jätkab kaheliikmelisena.

"ETK nõukogu otsustas oma eilsel koosolekul pikendada lepingut ETK senise juhatuse liikme Janek Lepp`aga," kinnitas Sassi.

Värskelt ETK juhatuse liikmeks nimetatud Jaanus Vihand ütles, et ta on tänulik ETK nõukogule sellise võimaluse ja usalduse eest.

„Selles töös saab olema palju tõsiseid väljakutseid, kuid ma olen kindel, et suudame koos ETK tublide inimestega veelgi enam rõõmustada oma praegusi ja uusi kliente ning teha tõsist meelehärmi konkurentidele. Minu eesmärk on tugevdada veelgi ETK Grupi positsiooni ning kasvatada organisatsiooni efektiivsust,“ lisas Vihand.