Märkimisväärne hinnalangus saavutati tänu Elisa edukatele läbirääkimistele Valgevene sideoperaatoriga Life. Saavutatud hinnatase on juba võrreldav Euroopa Liidus täna kehtivate kõnehindadega ning julgustab kindlasti kliente kõne- ja SMS saatmise teenuseid aktiivsemalt kasutama, teatas firma.

Elisa kliendile langes kõneminutihind uue hinnakirja järgi helistamisel Valgevenes ja Valgevenest Eestisse 79% võrra. Uus kõneminutihind Elisa kliendile on nüüd 0,42 eurot minut, varem kehtis hind 2,04 eurot minuti eest.

Elisa kliendi poolt Valgevenes vastuvõetud kõne hind alanes 78% võrra. Uue hinnakirja järgselt tasub Elisa klient vastuvõetud kõne eest 0,13 eurot, varem kehtinud hind oli 0,6 eurot.

Tunduvalt alanes ka sõnumi saatmise hind. Kui vana hinnakirja järgi maksis Valgevenest Eestisse sõnumi saatmine Elisa kliendile 0,23 eurot, siis uue hinnakirja kohaselt tuleb tasuda 10 eurosenti vähem ehk kõigest 0,13 eurot.

Kohaliku kõne hind Valgevenes on Elisa kliendile 0,42 eurot ning andmeside hind on 1,5 eurot megabait (hinnastamissammuks on 10 kilobaiti).