Elektrumi tooteperekond kannab ühist nimetust Klõps ning sinna kuulub neli fikseeritud hinnaga paketti, teatas energiafirma.

Pere Klõps sobib firma teatel neile, kes otsivad stabiilsust ja soovivad igas kuus maksta kindlaksmääratud summa kWh eest. Valides selle paketi, ei sõltu kWh hind tarbimisest, sest hind kWh eest on fikseeritud 5,87 eurosendil.

Pere Klõpsu minimaalne lepinguperiood on 9 kuud ning lepingu ennetähtaegse lõpetamise tasu puudub.

Säästu Klõps peaks sobima neile, kellele meeldib oma majapidamise eelarvel ja kulutustel silma peal hoida. Selles paketis on soodustused ja eripakkumised, mis kaasnevad pikaajalise lepinguga.

Säästu Klõpsu paketis maksab kWh 5,6 senti. Lepinguperiood on 12 kuud, lepingu ennetähtaegse lõpetamise tasu 30 eurot ja kuutasu ühe mõõtepunkti kohta 0,9 eurot.

Eripakkumisena kehtib esimesele 500 lepingusõlmijale 2013. aasta jaanuari ja veebruari elektrihinnale 10protsendiline soodustus.

Näide: Kui klient tarbib ühes kuus 250 kWh elektrienergiat, siis on jaanuaris ja veebruaris elektrihind talle saadetud arvel kokku 14€. Kiiremad liitujad saavad 10protsendilise hinnasoodustuse ning maksavad tarbitud 250 kWh 12,6 eurot. Sellele lisandub kuutasu 0,9 eurot.

Aktiivne Klõps aitab Elektrumi hinnangul kulusid kokku hoida eelkõige tarkade lahenduste ja elektri säästmisega. Elektri hind on fikseeritud ning elektritarbimise arvestamine toimub ajatsoonide järgi – hind on erinev päevasele ja öisele elektrile.

Kui tarbijal on kahetariifne elektriarvesti, siis on selle paketiga kõige suurem võimalus ise oma tarbimist ja seeläbi ka säästmist juhtida.

Paketis Aktiivne Klõps maksab kWh päeval 6,04 senti ja öösel ning nädalavahetustel 4,15 senti. Lepinguperiood on sellel paketil 12 kuud, lepingu ennetähtaegse lõpetamise tasu 30 eurot ja kuutasu 2,1 eurot.

Näide: Kui klient tarbib ühes kuus 500 kWh elektrienergiat, millest 200 kWh tarbib ta päevase tariifiga (6,04 senti) ja ülejäänud 300 kWh öö- ja nädalavahetuse tariifiga (4,15 senti), siis on tema elektri eest tasutav summa 24,53 eurot ehk kaalutud keskmisena tuleb kWh hinnaks 4,9 eurosenti. Sellele lisandub kuutasu 2,1 eurot.

Mugav Klõps on pakett neile, kes ei taha oma pead elektriasjadega liialt vaevata. Üks leping, mis pakub tarbimiskindlust pikemaks ajaks ja kindlaksmääratud hinnaga, on Elektrumi sõnul parim valik neile, kes hindavad eelkõige mugavust ja sõbralikke lepingutingimusi.

Paketi Mugav Klõps lepinguperiood on 18 kuud ja kuutasu ühe mõõtepunkti kohta 0,9 eurot. Lepingu ennetähtaegse lõpetamise tasu ei ole.

Elektrum Eesti juhi Raivo Videviku sõnul on pakettide väljatöötamisel lähtutud klientide vajadustest ja tarbimisharjumustest. „Oleme Elektrumi pakettide konkurentsivõimelistes hindades ja tingimustes täiesti kindlad – nii ei ole näiteks kahel Elektrumi paketil ennetähtaegse lõpetamise tasu ja kWh hind on parim Eestis. Usun, et Elektrumiga liitub juba lähitulevikus tuhandeid uusi kliente,“ sõnas Videvik.