Eesti parimaks korteriühistu juhiks tunnistati Jelena Mutonen (KÜ Sinivoore 13, Kohtla- Järve), edukaimaks renoveerimisprojektiks hinnati KÜ Liivalaia nelikümmend Tallinnas. Eriauhind arhitektuurse terviklahenduse eest läks Sakku, korteriühistule Ülase 1, teatas Eesti Korteriühistute Liit.

Lisaks tunnustati EKÜL tänukirjaga Kersti- Dagmar Varest silmapaistva töö eest korterelamu renoveerimise korraldamisel ja korteriühistu Saha tee 2 juhtimisel, korteriühistuid Uus-Sauga 8A Pärnus ning Ilmatsalu 18A Tartus silmapaistva töö eest koduümbruse kaunistamisel ja heakorrastamisel.

"Ilus koduümbrus, kodumaja eest hoolitsemine ning suurem hoolivus kaaselanikest on märksõnad, mis sel konkursil silma paistsid," ütles žürii esimees, Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi.

"Selgelt on näha, et korteriühistud üle Eesti pingutavad selle nimel, et kodumaja ja selle ümbrus elamisväärseks, meeldivaks paigaks muuta, kus inimestel on rõõm elada, ning Eesti Korteriühistute Liidul on hea meel tublimaid tunnustada."