Restorani majandusaasta algas mullu 20. aprillil. Sellest ajast kuni eelmise aasta lõpuni õnnestus söögikohal sööta kliente 437 701 euro eest. Selle lühikese perioodi jooksul õnnestus restoranil teenida 45 265-eurone kasum.

Kui 20. aprillil oli restoranil sularaha 4286 eurot, siis 2011. aasta viimasel päeval küündis sularaha summa 33 685 euroni. Samamoodi, hüppeliselt oli kasvanud ka arvelduskontodel oleva raha hulk, 2500 eurolt - nii palju on vaja osaühingu asutamiseks - 46 053 euroni.

Kristjan Peäeske ja Janno Lepikule kuuluvas söögikohas töötab 20 inimest. Tööjõukulu küündis 94 849 euroni ehk 4742,45 eurot inimese kohta (koos sotsiaalmaksuga). Kuus kulus restoraniomanikel töötaja kohta keskmiselt 593 eurot.