Ostja konsultandina tegutsesid kinnisvaraga tegeleva ettevõtte Baltic Sotheby’s International Realty eksperdid, kelle hinnangul on selliste tehingute järele, millega kuurortpiirkonna kinnisvara müüakse nagu äriettevõtet, suur nõudlus, teatas kinnisvarafirma.

Hotell „Lielupe“ asub Jurmalas Bulduri piirkonnas, 200 meetri kaugusel kuldsest liivarannast ja poole kilomeetri kaugusel raudteejaamast.

Hotell pakub nii turisti- kui ka äriklassi tube, aktiivse puhkuse võimalust spordikompleksis ja spaas, ärikohtumiste, konverentside ja mitmesuguste muude ürituste korraldamist ja sellega seotud teenuseid. Hotelli kümnendal korrusel asub panoraamvaatega restoran „Valge düün“.

"Kinnisvara müümist täiendava kapitali saamiseks tuleb Lätis ette küllaltki sageli," kommenteeris tehingut Baltic Sotheby’s International Realty kaasomanik ja juhatuse esimees Vestards Rozenbergs.

"„Lielupe“ muudab niivõrd ihaldusväärseks eelkõige hotelli unikaalsus, mis tuleneb selle asukohast, suurusest ja kõrgusest."

Vestards Rozenbergsi sõnul on kooskõlastuse saamine uue mitmekorruselise hoone ehitamiseks Jurmalas raske. Seetõttu pakub osalus tegutsevas mitmekorruselises hotellis suuri väljavaateid eduka  äritegevuse arendamiseks.