Nõukogu koguneb otsuse tegemiseks neljapäeval, teisipäevale planeeritud erakorraline koosolek juhatuse esimehe tagasikutsumiseks jääb seoses lahkumisavaldusega ära, vahendas BNS.

"Oleme temaga kokku leppinud, et ta on valmis juhtima sihtasutust kuni uue juhatuse liikme leidmiseni, samal ajal loodame nõukogus leida pikaajalise lahenduse," kommenteeris Siig.

Parusk töötas 1998-2003 Hansabank Grupis muuhulgas juhatuse liikme ja Hansapank Eesti peadirektorina ning oli "Vaata Maailma" projekti initsiaator ja juht. Pärast pangast lahkumist on ta tegelnud Eesti kõrgtehnoloogilise ettevõtte AS LDI sidusettevõtte tegevuse käivitamisega Põhja-Ameerika turul, olnud 2005-2007 haldus- ja hooldusteenuseid pakkuva ettevõtte ISS Eesti juhatuse esimees ja 2007-2009 Ukraina juhtiva kaubanduskeskuste arendaja Expert Capital Management peadirektor.

Alates septembrist 2009 osutab ta finants- ja juhtimiskonsultatsioone rahvusvahelistele äriprojektidele, olles viimastel aastatel tegelenud peamiselt Venemaa ja Ukraina turgudel.

Paruskil on ärijuhtimise magistrikraad innovatsiooni ja ettevõtluse erialal Viini Majandusülikoolist ja Viini Tehnoloogiaülikoolist Austrias ning majandusharidus Moskva Riiklikust Ülikoolist. Ta valdab lisaks eesti keelele vene, inglise ja saksa keelt.