Eile õhtul ajavahemikul kell 17.00-23.00 toimus panga peahoonel suur Sampo ja Danske teemakohane valgusinstallatsioon. Logode vahetus algas peamajas kell 23.15.

Kaubamärgi vahetamise tulemusena muutus panga senine kodulehe ja e-kirjade aadress. Alates tänasest on panga koduleht kättesaadav aadressiltwww.danskebank.ee ning e-kirjade aadressid on kujuleesnimi.perenimi@danskebank.ee.

Muutunud on mitmed tootenimed ja pangast eraldi tegutsenud üksused nagu Sampo Liising ja Danske Markets ühendati koos pangaga ühtse kaubamärgi Danske Bank alla.

Kliendid ei pea seoses kaubamärgi muudatusega midagi tegema. Kõik lepingud jäävad kehtima, nagu ka juba väljastatud pangakaardid, mis kehtivad kuni neil märgitud kehtivusaja lõpuni. Pangaga saab suhelda samal kliendiinfo telefonil 6 800 800 ning seoses kaubamärgi muudatusega ei muutu klientide arvelduskontode numbrid.

Danske Banki tegevjuhi Aivar Rehe sõnul sai kauaoodatud samm viimaks teostatud. See oli selge juba 2007. aastast, mil Danske Bank Group ostis Sampo Panga Soome ja Baltimaade üksused, et ühel päeval kuulume ka oma nimega Põhja-Euroopa ühte suurimasse pangandusgruppi.

„Danske Bank on üks paremini kapitaliseeritud panku kogu Euroopas, mida on näidanud erinevad üleeuroopalised stressitestid. Pangandusgrupi varade maht oli III kvartali lõpu seisuga483 miljardit eurot, mis on piltlikult üle 70 Eesti riigi eelarve. Tänasest on kõik Danske Bank Groupi pangad koondunud ühtse nime alla ja kõik pangandusgrupi enam kui 20 500 töötajat asuvad ellu viima uut strateegiat,“ lisas Rehe ning jätkas: „See strateegia tähendab uusi standardeid ning eesmärki olla juhtival positsioonil valitud kliendisegmentide vaates. Kusjuures juhtiv ei tähenda mitte alati mahtu, vaid kvaliteeti ja klientide eelistust.“

Eestis on Danske Bank esindatud enam kui 500 töötajaga, teenindades rohkem kui 110 000 eraklienti ja 20 000 äriklienti. Pank asub ka Eesti turul uut strateegiat ellu viima, et olla eelistatuim valik oma sihtgrupi klientidele.

Danske Bank Group teatas mais, et muudab Sampo panga silte ning Danske Banki omadega asendama.

Taani suurim panganduskontsern Danske Bank Group ostis Sampo Panga 1. veebruaril 2007. aastal.