Küsisime ka lugejatelt, mille järgi nemad kassa järjekorra valivad. Selgus, et enamik vaatavad kaasostleja korvisisu ning kassapidaja järgi, millisesse sabasse tasub seisma minna.

Toome teieni ka valiku kommetaaridest:


***

Kassa järjekordades toimib alati mingi "müstika" - just siis, kui sul on kiire ja valid kassa, kus on vähe inimesi sabas, hakkab juhtuma kõikvõimalikku, mis aega venitab.

***

Vali mille järgi tahad, ikka on sinu valitud järjekord kõige aeglasem.

***

Eks ikka tuleb vaadata palju ees rahval asju korvis-kärus on.

***

Tihti valin kassapidaja järgi - on väga sümpaatseid ja samas väga tülpinuid ja isegi kurje. Üldiselt valin järjekorra pikkuse järgi.

***

Tavaliselt meestel on vähem kaupa ja sellises kassas läheb kiiremini. Eriti kaua läheb aega lastega naistel, sinna kassasappa ei tasu minna.

***

Lisaks eelseisjate kauba kogusele vaatan, et ei oleks kauba hulgas sokke, särke või muud sellist. Kasiiri vaatan ka, kui olen sellises poes, kus tean, kes kiire või kes aeglane. Meeskasiirid on kõige kiiremad.

***

Mis siin ikka öelda, meie kassiirid on ikka tõeliselt aeglased küll. Ei liigu ükski saba kiirelt. Oli alles hiljuti kogemus Inglismaal, kus on ikka kiirus vähemalt kolmekordne ja samal ajal pakitakse su asjad veel kotti ka.