Kui arvestada, et 200 liitri kütuse ostmiseks kulub 264 eurot (4131 krooni), siis ei näi pakkumine esmapilgul just eriti ahvatlev.

Kampaania kestab 8. jaanuarini.

Statoil Fuel & Retail Eesti kommunikatsioonijuht Jaanus Pauts ütles, et tegemist on kampaaniaga, mis on suunatud äriklientidele ja täpsemalt raskeveokijuhtidele, kes tangivadki korraga ca 200-500 liitrit ning tankimisel kütuse eest ise ei maksa, vaid kasutavad selleks ettevõtte kaarti. "Sellist lisaväärtust on transpordifirmade juhid oma töötajatele meie käest ka küsinud – siit pärineb ka kampaania pakkumise idee," selgitas Pauts.

"Mis puudutab kütuse soodushinda ja artiklis tehtud arvutust, siis arusaadavalt ei ole sellise arvutuse tegemine korrektne, sest äriklientidega on sõlmitud eraldi lepingud, kus on kokku lepitud ka allahindlused, mis sõltuvad müügimahtudest," sõnas Pauts.

Antud pakkumise puhul on Pautsi sõnul oluline mõista, et see ei ole suunatud eraklientidele, vaid ainult äriklientidele.

"Vastava info edastasime e-kirja teel vaid äriklientidele ning pakkumise kleebised paigaldatakse raskeveoki diisli tankuritele," lausus Pauts. "Vabandame kui see info on ekslikult sattunud mõnele erakliendile."

*