Elektrimüügi AS on hiljuti turule tulnud elektrimüügifirma, mis tutvustas avatud turu pakkumisi 15. novembril. Ettevõte seadis endale eesmärgiks võita endale vähemalt viis protsenti eraklientidest tarbijaid.

Ettevõtte juht River Tomera on aastate jooksul töötanud eelkõige äriarendusjuhina nii finants- kui kindlustusvaldkonnas, telekommunikatsioonis ja energiasektoris. Teiste seas on River Tomera tööandjaks olnud Eesti Energia.

Käesolev elektrituru avanemine on Tomerale koguni viies turu tekkimise kogemus. "Osalesin 1990. aastate alguses pangandusturu kujunemises, 1990. aastate keskpaigas kindlustusturul konkurentsi väljakujunemises. Olin telekommunikatsioonis numbriliikuvuse rakendumise juures ning energiaturu avanemise esimeses laines, kus turg avanes suurklientidele," ütleb ta.

Tuleval aastal toimuv elektrituru avanemine erineb tema sõnul sellepoolest, et esimest korda kaasneb turu avanemisega hindade tõus tarbijatele.

Hea lugeja, kui sul on River Tomerale avaneva elektrituru kohta küsimusi, siis saad need esitada antud artikli kommentaarides.

Küsimusi ootame täna kella 16.30ni.