"Eesti on internetikasutajate suhtarvult ja erinevate e-teenuste laia valiku poolest kindlalt Euroopas esirinnas. E-kaubanduse valdkonnas on siin aga veel palju arenguruumi," ütles Fashion Days Shopping OÜ juhatuse liige Heidi Raamat-Arras.

"Meie tarbijad on netikaubandusest huvitatud, ent senini on turul veel vähe tõeliselt atraktiivseid valikuid, kohalikku sisu ja teenust pakkuvaid tegijaid. Fashion Days avab koos Eesti turule loodud e-kaubamajaga, kus on jooksvalt müügis 1000 kuni 80protsendilise allahindlusega bränditoodet, ka Eesti esinduse."

Fashion Days tegutseb kümnes Kes- ja Ida-Euroopa riigis ning kliente on kaubamajal üle 3,5 miljoni.

Ettevõte asutati 2009. aastal Šveitsi ettevõtjate Jan Vichri ja Markus Okumuse poolt.

Fashion Days kuulub Allegro ettevõtete gruppi, mis koondab oksjoni ja fikseeritud hindade müügiplatvormide, kuulutuste, võrdlus- ja sotsiaalse ostlemise ning makseplatvormide teenuseid osutavaid ettevõtteid. Eesti turul tegutseb Allegro grupi veebiportaalidest www.kv.ee ja www.osta.ee

Allegro on omakorda osa globaalsest multimeediakorporatsioonist Naspers, kuhu kuuluvad lisaks internetiportaalidele, telekanalitele ja seotud tehnoloogiaid pakkuvatele ettevõtetele trükimeedia ja kirjastused.