Sarnaselt teistele kauplustele, olid ka Kaubamaja müügihitiks lastele suunatud tooted.

„Sellel aastal võib välja tuua absoluutsete hittidena Lastemaailmas näiteks „James Bondi 007“ autod, mida on valikus mitmeid - puldiga ja puldita, kumme vilistavaid ja Bondi tunnusmuusikat mängivad,“ ütles Ostiv Delfi Majandusele.

Väga populaarsed on Ostovi sõnul ka igasugused Angry Birdsi tooted - helkuritest kuni lauamängudeni, samuti on hitt teine Appstorest tuttavad pehme Talking Ben koer ja kass, kes kordavad kuuldud kõnet järgi - täpselt nii nagu mobiilirakenduses. Tüdrukutele on jätkuvalt populaarsed Monster High nukud ja poistele BeyBlade tooted. Ikka jätkuvalt on ka topis Lego,“ sõnas Ostov.

Naistele suunatud toodetest on Ostovi sõnul Ilumaailmas väga populaarsed eksklusiivbrändide kinkekarp-komplektid, samuti ostetakse kingituseks palju väärisehteid ja kelli. Väga populaarsed kingitused on ka kodumaise brändi JOIK tooteid,“ nentis Ostov.

Muusikasõbras soetasid läinud nädalavahetusel kõige rohkem Maarja uut plaati Kuldne Põld.

„Aga väga populaarsed olid ka Johanssonide, Põhja-Tallinna, Liisi Koiksoni ja Jaan Tätte uued plaadid. DVD-dest on TOPis Jääaaja erinevad filmid ja "Eestlanna Pariisis",“ sõnas Ostov.

Meestele osteti kingiks endiselt lipse, sokke ja aluspesu, nii on Ostovi sõnul juba aastast aastasse.

Kui palju aga keskmine Kaubamaja klient kinkidele raha kulutas, ei võinud Ostovi avaldada.