Enampakkumisel on müügis neli kinnistut Kohtla-Järve linnas, millest kolm kinnistut asuvad kõrvuti: Tuule 25 kinnistu, mille sihtotstarve on 70 protsendi ulatuses tootmismaa ja 30 protsendi ulatuses jäätmehoidla maa, ning Tammiku põik 8, Servaääre 1 ja Tuule tänav 27 kinnistud, mille maakasutuse sihtotstarve on tootmismaa, kirjutas BNS.

Vallasasjana on enampakkumisel müügis aheraine mägi, mis koosneb kaevandamise tulemusel maapõuest väljatud pae- ja põlevkivist. Mäemassi on kokku umbes kolm miljonit tonni. Samuti kuulus müüdava vara hulka kütusemahuti, kaks ehitussoojakut, sõiduauto haagis ja vagunelamu.

Enampakkumine toimub halduri büroos Tallinnas 31. jaanuaril.

Mullu oktoobris teatas Sepper, et enampakkumine on tühistatud, kuna võlgnik esitas kompromissettepaneku ning sellisel juhul ei ole enampakkumise korraldamine lubatud.

Kui haldur mullu 21. septembril enampakkumise välja kuulutas, oli tervikvara enampakkumise alghind 990 000 eurot. 25. septembri õiendiga langetas haldur enampakkumise alghinna 462 000 euroni. Varem on pankrotihaldur tervikvara püüdnud müüa ka 2,7 miljoni eurose ja 1,7 miljoni eurose alghinnaga.

Harju maakohus kuulutas Floccosa pankroti välja 2012. aasta mai alguses. Ettevõtte omanik on äriregistri andmetel Tõnu Rüütel.