Sarnaselt varasematele aastatele näitas reisijatearv tõusu kõikidel põhilistel suundadel, kasvades 2011. aastaga võrreldes ligi neli protsenti, teatas ettevõte.

Kõige enam suurenes reisijate arv Tartu, Narva ja Võru suundadel, kus reisijaid oli aasta varasemaga võrreldes ligi viis protsenti enam.

“Meie viimaste aastate reisijatemahud väljendavad ilmekalt, et Eesti inimesed hindavad oma sõidueelistustes aina enam mugavat ja kvaliteetset bussiteenust,” lausus AS-i SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi.

"Selge näide on siin Tallinna-Tartu liin, kus uued ülimugavad bussid said tõukeks jätkuvale reisijate arvu kasvule. “

2012. aastal uuendas Sebe oma bussiparki. Augustis tõi ettevõte kolme miljoni eurose investeeringu näol Tallinna ja Tartu vahelisele täistunniekspressi liinile kaheksa uut ja moodsat bussi, samuti lisandus kõrgendatud mugavustasemega busse teistele suuremate linnade vahelistele liinidele.

AS Sebe kuulub sajaprotsendiliselt Mootor Gruppi, kelle põhitegevuseks on reisijatevedu ja busside remont. Ettevõte pakub tööd ligi 600 inimesele, bussipargis on ligi 300 bussi. Kaugliinidel teenindatakse reisijaid enam kui 180 väljumisel päevas. Lisaks teenindab ettevõte ka Ida-Viru ja Võru maakonnaliine ning Tartu linnaliine.