Snorase hagi võib tõlgendada ka kui nõuet Airbalticu kaubamärkidele, olles vaidlustanud riigi poolse ettevõtet juhtinud Bertolt Flickile kuulunud 47,2% SIA Baltijas Aviācijas Sistēmas (BAS) aktsiate ülevõtu. Varem olid nii kaubamärgid kui ka aktsiad tagatiseks Snorasele Airbalticu laenu katteks, kuid vabastati vastavalt eelmainitud leppele.

Snorase hinnangul ei olnud lepingu allkirjastanud Krājbanka president Ivars Prieditisel volitusi sellise lepingu sõlmimiseks ning see toob kahju Snorase aktsionäridele. Ülalmainitud lepingu 13. leheküljel on märgitud, et leping on sõlmitud volituse alusel, kuid Snorase väitel ei ole nad kunagi ühtegi isikut volitanud lepingut allkirjastama. Kohus luges seda piisavaks uurimise alustamiseks ning palus selgitusi nii Läti transpordiministeeriumilt, Latvijas Krājbankalt, BASilt ja SIA KD Jet.

Hagi summa on 14-70 miljonit latti. Jutt käib laenudest, mida Leedu pank andis omal ajal Airbalticule. 3. oktoobril sõlmitud lepinguga loobus Snoras oma õigustest ning laenu tagatiseks olnud kaubamärgid tagastati ettevõttele.