Vaatamata sellele, et arved ei sisalda elektrienergia müüki, on arvetel ka elektrimüüja Eesti Energia logo ning arve tasutakse Eesti Energia arveldusarvele.

Võrguettevõtja Elektrilevi põhjendab oma arvetel Eesti Energia logo olemasolu mugavusega. Eesti Energia klienditeenindus pakub Elektrilevi esindaja Kaarel Kutti sõnul Elektrilevile arvelduse ja võlamenetluse teenust, koostades ja väljastades Elektrilevi klientidele arveid ning kogudes ja edastades laekumised.

„Elektrilevi kliente teenindab Eesti Energia klienditeenindus, mis on võrguteenusega seotud asjaajamiseks kõige soodsam ja kliendile mugavam viis. Nii suure klientide hulga puhul on vajalik üle-eestiline büroovõrgustik ja valdkonnas pikaajalise kogemusega teenindajad, mida Eesti Energia klienditeenindus suudab pakkuda,“ põhjendas Elektrilevi esindaja Kaarel Kutti.

Siiski lisas Kutti, et segadust ei tohiks tekkida, kuna Elektrilevi klientidele väljastatud arvel on eraldi logoga näha, et tegemist on ainult Elektrilevi võrguteenusega.

"Samuti on arvele lisatud märge, et Elektrilevi võrguteenuse eest koostab ja väljastab arve Eesti Energia klienditeenindus,“ sõnas Kutti.