Oluliseks teetähiseks aastal 2012 oli laenuportfelli suurendamine ligi 120 miljoni euroni ehk pea 13% võrra. Aasta lõpu seisuga moodustasid grupi varadest 46 miljonit eurot väärtpaberiinvesteeringud, vähenedes aastaga 16% ning 15,2 miljonit eurot grupi kinnisvarainvesteeringud, kasvades 135% võrra.

Kohustustest oli klientide hoiuste maht 2012. aasta lõpus 254 miljonit eurot ning teistelt pankadelt oli kaasatud 12 miljonit eurot. Kaasatud vahendite kogumaht vähenes aastaga 171,6 miljonit ehk 38% võrra.

Olulisemad muudatused hoiuste poolel olid tingitud väga madalatest intressimääradest, mistõttu ettevõtjad otsisid oma vabadele vahenditele pangahoiustest paremat tootlust. Eraisikute hoiuste kogumaht jäi aasta algusega võrreldes sisuliselt muutumatuks, vähenedes 3,2% võrra. Grupi bilansimaht oli aasta lõpuks pisut enam kui 307 miljonit eurot ning omakapital 24 miljonit eurot.

“2012. aastal saavutatuga võib jääda rahule,” ütles panga juhatuse esimees Valmar Moritz, “grupi tegevusmahud küll vähenesid, aga samal ajal paranes efektiivsus ja selle läbi tegevuse kasumlikkus. 2013. aastal jätkame pangagrupi töö efektiivsemaks muutmist. Lätis on plaanis filiaali tegevuse ümberkujundamine ja keskendumine peamiselt äriklientidele laenamisele, samuti kavatseme Lätis jätkuvalt pakkuda soodsaid hoiustamisvõimalusi. Eestis on märksõnadeks aktiivne laenumüük ja elektrooniliste teenusekanalite eelisarendamine.”

Aasta lõpuks oli grupi ettevõtetel kliente ligi 83 200, keda on pea 1200 eraisiku ja ettevõtte võrra rohkem kui aasta varem.

Krediidipanga gruppi kuuluvad AS Eesti Krediidipank, Krediidipanga Liisingu AS ning kinnisvaraettevõte AS Martinoza koos kahe väiksema tütarettevõttega.