Kolmekordne villa on suure krundi, maitseka aia ja betoonist õuebasseiniga, kuid selle pole elatud juba aastaid.

Eesti Ekspress kirjutas mullu novembris, et kunagine majandusminister Toomas Sildmäe ostis viis aastat tagasi villa kahe miljoni euro eest, kuid selle korrastamiseks peab ta maksma teist samapalju.

Nurme villa koosneb kahest hoonest: põhi- ja abihoonest. Põhihoone tuleb ärimehel taastada üksipulgi vastavalt muinsuskaitse eritingimustele.

Säilima peab sisuliselt kõik: alates fassaadi välisilmest ning sise- ja välisustest, lõpetades aknakremoonide ja -haakide, käepidemete, kappide ja trepiga.

Peahoone kõrval on ühekordne väheväärtuslik abihoone. Algselt soovis Sildmäe sellele teise korruse peale ehitada, kuid muinsuskaitsjad ei lubanud maja välisilmet muuta. Kompromissina lubati lisakorrus maa alla ehitada – sinna tuleb arhitekt Tiit Trummali koostatud projekti järgi maa-alune parkla viiele autole. Sinna pääseb autoliftiga, mida katab paviljon.

Korda tehakse ka betoonist välibassein ning rajatakse aiapaviljon. Maja keldrikorrusele tuleb muuhulgas kodukino ja relvatuba, esimesel korrusel saab olema spaa, mis on suurem kui Mustamäe kolmetoaline korter.

1939. aastal valminud nn Palitseri villa oli nõukogude ajal ülemnõukogu käsutuses. Taasiseseisvudes sai majast valitsuse residents. 1990ndate lõpus elas seal välisminister Toomas Hendrik Ilves. Hiljem taheti hoone anda Kadrioru lossi remondi ajaks president Arnold Rüütli käsutusse.