Lennuki omanik on Polet Cargo Airlines. Lennuk startis
Gimhae lennujaamast. Esimene peatus oli hiiglasel Venemaal, Jemeljanovos. Seejärel jõudis Ruslan Tallinna ning Eestist suundub ta pärast paaritunnist tankimist Taani, Billundisse.

Antonov An-124 Ruslan on Vikipeedia andmetel Nõukogude Liidus ja Venemaal ehitatud nelja turboventilaatormootoriga transpordilennuk, suurim sarjana ehitatud lennuk enne Airbus A380.

Lennuk loodi N. Liidu kaitseministeeriumi tellimusel, eeskätt kontinentidevaheliste ballistiliste rakettide, teisaldatavate stardiseadiste, samuti suuremõõtmelise raskema sõjavarustuse ning isikkoosseisu transportimiseks.

Ülatiivalise An-124 tiivaulatus on 73,2 meetrit, lastiruumi laius 6,4 meetrit ja kõrgus 4,4 meetrit. Lennuki ülestõstetavast ninaosast avaneb pääs lastiruumi esiosasse. Lennuki laadimise lihtsustamiseks on lastiruumi eesmine ja tagumine ava varustatud laadimisrampidega.

Lennukile võib militaarvariandis laadida maksmaalselt 150 tonni, tsiviilvariandis 120 tonni lasti.

Enamike näitajate ja suuruse poolest ületab An-124 pisut 1960. aastate lõpul loodud, pikka aega maailma suurim olnud, USA transpordilennukit Lockheed C-5 Galaxit. Erinevalt viimasest, hoitakse An-124 lastiruum lennu ajal madala rõhu all.

An-124 esmalend toimus 1982. aastal, viimane selline lennuk valmis 2004. aastal. Venemaa plaanib lähitulevikus An-124 ehitamise taaskäivitada, sest nõudlus nende järele on endiselt olemas.

Kuni 2030. aastani kavatsetakse ehitada paar-kolm An-124 aastas, olenevalt vajadusest.

Kokku on ehitatud 56 An-124. 2006. aastal oli käigus 26 lennukit: Venemaal 16, Ukrainas kaheksa ja Liibüas kaks. Aasta hiljem oli kasutuses 24 lennukit: Venemaal 14, Ukrainas seitse, Liibüas kaks ja Araabia Ühendemiraatides üks.

Lennukis töötab 17 meeskonnaliiget.

Millist kaupa Lõuna-Koreast Taani veetakse, pole teada, kuid Billund on peaasjalikult tuntud Lego peakorteri kodulinnana.