„16. aprillil langetati viimast korda Tere Tallinna tootmisüksuses lipud ja sellega sai pealinnast välja kolimine lõpliku punkti. Tänan kõiki Tere töötajaid, kes on andnud hindamatu panuse kvaliteetsete piimatoodete valmistamisse ja eestimaalaste toidulaua rikastamisse. Kuigi üks oluline etapp sai meie jaoks läbi, vaatame lootusrikkalt tuleviku suunas,“ sõnas Tere AS-i juhatuse esimees Oliver Kruuda.

Kruuda lisas, et Lõuna-Eesti tootmisüksustest on tulnud juba ka esimesed rõõmu valmistavad tulemused. „Kõigest kuu aega poelettidel saadaoleva D-vitamiiniga rikastatud piima on tarbijad lausa nii hästi vastu võtnud, et meil lõppesid hetkeks uued pakendid otsa. Ainult hea meel on tõdeda, et tarbijad hindavad meie jõupingutusi toiduainete rikastamisel ja on altid proovima uusi tooteid,“ ütles Kruuda.

Tere väärtustab kõrgelt oma tarbijaid ja hindab kõigi oma toodete puhul värskust, tervislikkust ja innovaatilisust. Faktum&Ariko uuringutest selgub, et ka tarbija asetab Tere tervise aspektist lähtuvalt ülekaalukalt esikohale.

Tere tootenimekirjas on kokku üle 150 kõrge kvaliteediga toote. Tuntumad kaubamärgid, mille all tooteid müüakse on Tere, Natural, Hellus, Haps, Merevaik, Emma, Kohuke ja Mumuu.