Ettevõte teatab oma kodulehel, et kinnistu asub vahetult Tallinna lahe ääres, ühes Tallinna hinnatuimas elurajoonis Kadriorus.

Tivoli 48 588-ruutmeetrine kinnistu koosneb kokku 11 kinnistust ning müüakse tervikvarana. Kinnistule on tehtud ka detailplaneering, mille järgne ehitusõigus on 79 550 ruutmeetrit.

10. mail enampakkumisele mineva kinnistu alghinnaks küsib kohtutäitur 8 miljonit eurot.

11. aprillil esitas osaühingu Tivoli Arendus võlausaldaja Kylemore International Invest Corp sissenõude ja käivitas täitemenetluse Tivoli Arendusele kuuluvate kinnistute müümiseks ning oma nõude rahuldamiseks.

Täitemenetlusega ühines ka Arco Vara kontsern oma laenunõudega summas ca 2,9 miljonit eurot. Võlausaldajad on leidnud omavahelise kompromissi, teatas ettevõte börsile.

Arvestades Tivoli projekti müük toimub avalikul enampakkumisel ja selle viib läbi kohtutäitur.

Kunagise pealinna ühe suurima lõbustuspargi soetas Arco Vara juba 2005. aasta suvel, kui kinnistu osteti Tallinna linnalt 251 miljoni krooniga.

Kuigi Arco Vara sai Tallinna linnavolikogult 2008. aasta aprillis Tivoli elurajooni ehitamiseks rohelise tee, siis tühistas linna halduskohus selle 2009. aasta mai alguses. Ettevõte läks aga vaidlusega kohtusse ning sama aasta lõpus andis kohus Tivoli ala detailplaani ennistades Arco Varale loa mereäärse elurajooni ehitusega pihta hakata.

Mullu mais sõlmis Nordecon sõlmis Arco Vara kontserni kuuluva Tivoli Arendusega lepingu Kadriorus endise lõbustuspargi krundile kerkiva elamurajooni projekteerimis-ehitustööde teostamiseks.

Kadrioru servale, Kiikri ja Tuukri tänavate vahelisel alal asuvale krundile plaaniti lepingu järgi ehitada kuus viiekorruselist maja kokku 146 korteriga.