„Kuna elektrimüüjate paketihinnad osutusid Energiatunneli kampaania tulemusel soodsamaks kui avalike hinnakirjade järgi keskmised paketihinnad kõige aktiivsemal lepingute sõlmimise perioodil elektrituru avanemise eel, siis õnnestus portaalil elektrimüüjatega läbirääkimiste teel teha need paketid kättesaadavaks kõigile tarbijatele.

Energiatunneli elektripakettide pakkumised kehtivad vaid 30. aprillini 2013, mistõttu peaksid tarbijad kiirustama oma praeguse elektripaketi ja Energiatunneli pakutava elektrihinna võrdlemisega, mida saab teha portaali iseteeninduskeskkonnas,“ ütles Energiaturg.ee juhtiv analüütik Pirmin Tamm pressile saadetud teates.

Tamme sõnul tasub kõigil tarbijatel oma tänast ostuhinda Energiatunneli pakutavaga võrrelda, kuna valdav osa tarbijaid on personaalsete pakkumiste küsimise asemel sõlminud oma elektrilepingud avalike hinnakirjade põhjal, mille keskmistest paketihindadest on Energiatunneli elektripaketid ka avatud turul seni soodsaimad.

Energiatunneli raames sõlmitav uus elektrileping saaks hakata kehtima 1. juunist 2013. Vana elektrilepingu saab vajadusel samuti lõpetada otse Energiaturg.ee portaali iseteeninduskeskkonnas.

Energiatunnel on elektripaketi ja –müüja vahetuskampaania, mis koondab võimalikult palju elektritarbijaid, et küsida ühiselt elektrimüüjatelt parim pakkumine.

Energiaturg.ee on sõltumatu võrdlusportaal sobiva elektripaketi leidmiseks, mida arendavad koostöös Advokaadibüroo GLIMSTEDT, investeerimisfirma Capital Mill ning IT-partnerina Helmes.