Ettevõtte asutaja Mattias Lepp: "Me ei läinud Kickstarterisse põruma, aga ligi poole miljoni euro eest eeltellimuste saamine oli väga meeldiv üllatus. Enamik eeltellimustest tuli USA-st, aga heaks taganttuuleks oli koduturu toetus - heameel oli näha sotsiaalmeedias sõna levitamas siinseid Click&Grow sõpru, kasutajaid ja ka härra presidenti. Aitäh teile kõigile!"

Nutikas köögiaed (Smart Herb Garden) on kõrgtehnoloogiline kasvukeskkond, mis võimaldab imelihtsasti kasvatada kodus kolme taime. Seadmega on kaasas basiiliku, tüümiani ja melissi seemnekassetid.

Hiljem saab juurde osta ka täiendavaid seemnekassette erinevatele ürtidele, lehtsalatile, kirsstomatile, tšilli-piprale ja isegi maasikatele. Esimese tootepartii kohaletoimetamine on planeeritud septembris.

Click & Grow tehnoloogia keskmes on nanotehnoloogiline kasvukeskkond, mis garanteerib taimejuurtele optimaalse koguse hapnikku, toitaineid ja vett. On ka teisi tehnoloogiaid, mis seda eesmärki teenivad, aga Click & Grow poolt Eestis välja töötatu on kodutingimustes lihtsaim kasutada, samuti on sellel märgatav hinnaeelis. Koostöös juhtivate LED valgustite tootjatega töötas Click & Grow välja ka valgusti, mis on on laste silmadele ohutu ja mille valgus tundub loomulik.

Ettevõte plaanib jätkata ka oma praeguse toote, nutika lillepoti, tootmist ja müümist.