IMAX Corporation ja Saturn Investments OÜ sõlmisid täna kokkuleppe ajaloolisesse Kosmose kinomajja Baltikumi esimese IMAXi kinosaali rajamiseks.

"IMAXis kogeb kinokülastaja teistsugust filmi: kõik alates filmist kuni saali tehnoloogiani ja disainini on loodud ja kohandatud, et panna külastaja uskuma, et ta on osa filmitegevusest. IMAXi kogemust ei loo vaid üks element, vaid kõikide nende kombinatsioon – see ongi erinevus filmi vaatamise ja selles osaks olemise vahel." Nii kirjeldab kirjeldab IMAX Corporation elamust, mida nende loodud tehnika pakub.

“Meil on hea meel teha koostööd Saturn Investmentsiga ning tuua IMAX Eesti publikuni. Saturn Investments oma kohalike teadmiste ja ärikogemustega on suurepärane partner meie brändi lansseerimiseks Baltikumis,” ütles IMAXi EMEA piirkonna president Andrew Cripps.

“Me juba pingsalt ootame seda, et saaksime tuua Eesti publikuni uue ja põneva kinokülastuse ajastu, mil Hollywoodi suurimad kassahitid jõuavad kinokülastajateni ennekogematul viisil,” lisas Cripps.

Kino Kosmos on kultuurisümbol ning oleme selles ajaloolises hoones renoveerimistöödega alustades kindlad, et IMAXist saab peamine atraktsioon, mis taaselustab Eesti publiku jaoks kinokülastuse elamuse,” ütles Saturn Investments OÜ president Tatyana Tolstaya ja lisas, et on uhked võimaluse üle olla esimesed, kes toovad IMAXi Eestisse.

"IMAX on universaalne ja tunnustatud kogu maailma parima kinoelamusena. Usume, et sellest saab edulugu nii Kosmose kui ka kinokülastajate jaoks."