1968. aasta 10. juunil sündinud Kaasik oli üks neist uue põlvkonna kohtutäituritest, kes vannutati ametisse 2001. aastal toonase justiitsministri Märt Raski poolt, kirjutas BNS.

"Kohtutäituri vaba elukutsena toimiva ameti valis Veiko Kaasik pärast seda, kui Tallinna merekoolis omandatud elukutse oli võimaldanud maailma ja inimesi näha ning meremehena saadud elukogemusele lisandusid Concordia rahvusvahelises ülikoolis ja õigusinstituudis omandatud teadmised," seisab kohtutäiturite ja pankrotihaldurite koja järelhüüdes.

Kolleegide kinnitusel pidas Kaasik kohtutäiturina oluliseks, et menetlus oleks efektiivne ja tõhus ning tagatud oleks menetlusnormide täpne järgimine ja menetlusosaliste õiguste kaitse. Oma põhimõtteid järgides panustas Veiko Kaasik nii büroos kui avalik-õigusliku juriidilise isikuna tegutsevas kohtutäiturite ja pankrotihaldurite kojas uusima infotehnoloogia ja tõhusate tarkvaraliste lahenduste rakendamisesse ning täitemenetluse õigusliku keskkonna ja hea ametitava arendamisse.

Kolleegide mälestusse jääb Veiko Kaasik kompetentse, seadusi austava, järjekindla, abivalmi ja heatahtliku kolleegina, kes vabal ajal tegeles auto- ja purjespordiga. Pingelisele elule vaatamata jõudis Veiko Kaasik aastaid osaleda Eesti Spordiseltsi Kalev Jahtklubi juhatuses ning olla tegev paljudes muudes valdkondades, mis endale ja lähedastele rõõmu valmistasid.

Kolleegid avaldavad sügavat kaastunnet Veiko Kaasiku perekonnale, lähedastele ja sõpradele.

Jaga
Kommentaarid