Maxima on Tallinnas Õismäel ette võtnud laienemise: mullu laiendas kauplusekett Järveotsa ja Meelespea kauplusi ja selle aasta lõpuks avatakse seal ka esimene tänapäevane supermarket .
Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi hinnangul on Õismäe väga perspektiivikas piirkond.

„Meie kolm sealset kauplust jäid klientidele juba selgelt kitsasteks, ostjaid käis palju ja kaubariiulite vahel oli üha rasksem liikuda. Samuti küsiti tihti, millal jõuavad piirkonda suuremad kauplused nagu Maximal on näiteks Lasnamäel,“ rääkis Erilaid.

Kullerkupu Maxima X lähipood on viimast päeva avatud pühapäeval ning järgmisel nädalal algab vana turuhoone lammutamisega uue kaupluse ehitus. Kaubanduskeskus rajatakse uuenenud Maxima brändikontseptsioonist lähtuvalt.

"Oleme saanud oma Tallinna esimeste supermarketite klientidelt väga positiivset tagasisidet. Nii tuleb ka Kullerkupu poe müügisaal avaram, kaupade paigutus mugavam ja käepärasem ning tootevalik mitmekesisem võrreldes Maxima väiksemate kauplustega pealinnas. Uues poes muudetakse ka värvivalikut, valguslahendust ja sisekujundust. Sisekujunduses kasutatakse uusi värvilahendusi, kus domineerivad tumehallid, oranžid ja helerohelised toonid,“ märkis Erilaid.

Maxima investeerib ehitusse üle 2,5 miljoni euro.

Lisaks keskuse krundile saab uue teekatte ja korrastatakse kõrval asuv linna maa.
Rajatava kaubanduskeskuse üldpind on 2500 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla enam kui 1500 ruutmeetrit.

Kaupluse sortiment küünib 25 000 erineva tooteni. Supermarketis pakutakse suurt valikut kodumaiseid tooteid ja värskeid puu- ja köögivilju. Lisaks tulevad müügile ka eksootilisemaid toiduaineid, mida paljudest teistest poodidest ei leia.
Samuti pakutakse Maxima köögi värskeid liha-, kulinaaria- ja kondiitritooteid kaupluseketi oma tsehhidest. Tööd saab kaupluses ligi 90 inimest.