Elanikele oli teatatud veekatkestusest, mis pidi toimuma eile kella 12-18ni, vesi tuli vee-ettevõtte sõnul tagasi täna varahommikul kella viiest. Samas ühe Delfiga ühendust võtnud Soo tänava elaniku sõnul ei olnud tal korteris vett ka täna hommikul.

Tallinna Vee teatel oli Soo tänava vee- ja kanalisatsioonitorustiku rekonstrueerimise tööde teostamiseks suletud Soo tänava ja Vana-Kalamaja tänava piirkonna veevarustus. Ehitustööde käigus selgus aga, et veevarustuse taastamine klientidele lubatud ajaks ei ole võimalik.

Ettevõtte dispetšer, kes eile õhtul kliendikõnedele vastas, ei saanud ehitajalt õigeaegselt infot, mistõttu jäi puudulikuks ka klientidele antud teave.

"Meil ei ole töid teostava ehitajaga varem probleeme esinenud. Täna hommikul kohtusime ehitusettevõtte esindajaga ning leppisime kokku tegevustes, et edaspidi sarnaseid olukordi vältida," ütles Tallinna Vee kommunikatsioonijuht Mariliis Mia Topp.

"Mõistame oma teenuse tähtsust ning vabandame kõigi Soo tänava elanike ees. Kliendisõbraliku ettevõttena oleme andnud klientidele teenuse kvaliteeti puudutavad lubadused. Vastavalt meie lubadustele hüvitame mõjutatud piirkonna klientidele tekitatud kahju."

Tallinna Veele teadaolevalt on kõigi Soo tänava klientide veevarustus praeguseks taastatud.

Perioodil 29. aprillist kuni 20. augustini toimuvad Soo tänava rekonstrueerimise tööd, sealhulgas rekonstrueeritakse vee- ja kanalisatsioonitorustikku, mida teostab OÜ VH Ehitusteenused.