Elektriraudtee esindaja Norbert Kaareste sõnul toimus vahejuhtum täna hommikul kell 8:50 Rahumäe jalakäijate silla alt Nõmme poole sõites.

"Sel (Rahumäe silla alt läbi sõites toim.) hetkel lendas rongijuhi esiklaasi kivi, mille tulemusel tekkis suurem täke esiklaasi ning klaas hakkas pragunema," kirjeldas Kaareste juhtunut.

Kaareste sõnul pole tegemist tavapärase juhtumiga, kuna rongid sõidavad sealt läbi mitu korda tunnis ning varasemalt pole selliseid juhtumeid seal esinenud. Rongijuhi sõnul viibis sillal jalgrattaga meesterahvas.

"Esiklaasi mõranemise tõttu peame me klaasi välja vahetama. Sellega on meile tekitatud üle 15 000 euro kahju. Veelgi kurvem on aga see, et ohtu seati rongijuhi ja seega ka reisijate turvalisus," sõnas Kaareste.

Hetkel hindab elektriraudtee tekitatud kahju suurust ning lähiajal otsustatakse, millal toimub klaasi välja vahetamine.

"Isiklikult olen nördinud sellise juhtumi üle - uued elektrirongid tekitavad kadedust paljude lähiriikide seas tänu oma sujuvale sõidule ja mugavale sisustusele. Loodame, et juhtum jääb ainsaks ning et meie rongipargil on ees veel pikk, vandalismiaktideta kasutusaeg siin Eestimaal," ütles Kaareste.

Vaata, millega huligaan hakkama sai!