Vargad lõid lao seina augu ning paari tunni jooksul toimetati veoautodega üle 4000 pudeli hinnalist viina teadmata suunas. 

Tootjafirma juht Mark Owensi sõnul olid kurjategijad oma plaani hästi läbi mõelnud. „Paar inimest tungis läbi lõhutud seina lattu. Ilmselgelt oli rööv ette planeeritud – röövlid teadsid täpselt, kus asub ja kuidas välja lülitada signalisatsioon ning kus täpselt jook laos paikneb,“ rääkis ta.

Ameerika baarides ja restoranides küsitakse pudeli viina eest, mis kannab nime "Дух царей" (Tsaaride hinged – toim.), kuni1200 dollarit. Jaemüügist on seda võimalik osta ka 249 dollari eest.

Kurjategijate tegutsemise püüdis kinni valvesüsteemi videokaamera. Maski kandvad röövlid ilmusid kohale kolme autoga, millest üks oli valge Mercedes ja teised veoautod.

Viina "Дух царей“ toodetakse Urkainas, analoogselt konjakiga hoitakse seda kolm aastat tammevaatides. Viina kõrge hind tuleneb Owensi sõnul just erilisest tehnoloogiast ja Prantsusmaal spetsiaalselt toodetud pudelitest, mis on kaunistatud 24-karaadise kullaga. Aasta jooksul toodetakse ja müüakse USAs vaid 5000 pudelit tsaaride viina.

Florida osariigi võimud panid röövlite tabamiseks välja 5000 dollari suuruse autasu.