Elion esitab lähipäevil konkurentsiametile taotluse lepingu heakskiitmiseks, tehing jõustub pärast konkurentsiametilt saadud luba, teatas Elion.

"Enamik IT Grupi kliente on juba täna ühel või teisel moel ka Elioni kliendid ning kindlasti lõikavad nad sellest muudatusest kasu. Esiteks muutub asjaajamine lihtsamaks, kuna suhtlus hakkab käima ühe ettevõtte ja halduriga ning kui meil tekib terviklik pilt ettevõtte IT- ja suhtlusvajadustest, oskame ka paremat nõu anda," ütles Elioni äriklientide üksuse juht ja juhatuse liige Tarmo Kärsna.

"Kuna IT infralahenduste turg muutub järjest teenusekesksemaks, on oluline pidevalt teenuste arendusse investeerida ja kasvatada ärimahtu. Turul toimuv konsolideerumine on selles situatsioonis loomulik nähtus," kommenteeris IT Grupi nõukogu esimees Jaak Ennuste.

Elioni IT-teenuseid kasutab praegu enam kui 600 ettevõtet ja riigiasutust üle Eesti, sealhulgas suurimad pangad, mitmed ministeeriumid ja paljud väikesed ettevõtted.

IT Grupp on 1991. aastal asutatud Eesti kapitalile kuuluv IT infrastruktuuri pakkuja, mis teenindab era- ja avaliku sektori organisatsioone. IT Grupp tarnib serverite ja andmehoidlate riist- ja tarkvara, arvutitöökohti, teostab IT taristu juurutusprojekte, pakub IT tugiteenuseid ning pilvepõhiseid serverteenuseid.