OEG nõukogu esimehe Armin Karu kinnitusel on käesolev projekt OEG ajaloos märgilise tähtsusega, kuna tegemist on esimese nn. kasiinohotelliga, mis on projekteeritud vastavalt ettevõtte enda nägemusele kõrgetasemelise hotelli ja tippkasiino kooslusest, teatas OEG.

„Eesti mastaabis saab see olema ainulaadne ja eksklusiivne rajatis, mis pakub kombineeritult omanäolist meelelahutus- ja majutusteenust nii äri- kui puhkuseturistile ning mida on võimalik edukalt müüa ka sellistel välisturgudel nagu Põhja- ja Kesk-Euroopa ning Venemaa,“ rõhutas Karu.

OEG juhatuse esimehe Madis Jäägeri kinnitusel on nad regiooni juhtiva kasiinoettevõttena alati panustanud eeskätt tipptasemel teenindusele, mistõttu oli oluline leida ka hotellioperatsioonide jaoks kõrgeima kvaliteedistandardiga partner.

„Tänaseks oleme jõudnud vastava lepinguni maailma juhtiva hotelliketiga Hilton Worldwide ning usun, et suudame koos Tallinna hotelli- ja meelelahutusmaastikule tuua midagi täiesti uut ja erilist,“ märkis Jääger.

Uue hotellikompleksi rajamiseks lõpetavad senine hotell ja kasiino töö käesoleva aasta 31. oktoobril, mil OEG Eesti suurim Olympic Casino kolib oma tegevuse kaheks aastaks Radisson Blu Hotel Olümpia hoonesse.

Samal ajal alustatakse Kreutzwaldi tänaval vana hoone lammutustöödega. 2014. aasta veebruarist plaanitakse alustada uue hoone ehitamist, mis peaks lõplikult valmima 2015. aasta detsembris.

„Tallinna kesklinna kerkib uus hotell üle mitme aasta ning Hiltoni hotelli näol on tegemist vaieldamatult väga eksklusiivse ehitisega. Luksushotelli kõrgetele kvaliteedinõuetele lisab ehituslikku keerukust ka kaubamärgile kohane silmapaistev arhitektuur. Meil on rõõm anda omalt poolt suur panus terviktulemusse, vastutades lisaks ehitusele ka hotellikompleksi projekteerimise ning sisustamise eest,“ ütles Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Tiit Roben.