Forum Cinemas pidas juuni lõpus veel pingelisi läbirääkimisi Solarise keskuse esindajatega ning hinnaküsimus ei kuulunud renditehingu läbirääkimiste teemade hulka, ütles ettevõtte tegevjuht Kristjan Kongo, vahendas BNS.

"Asjaolu, et Solaris kino meiega samaaegselt hindu tõstis, oli meile väga ebameeldiv üllatus ning me mõistame igati konkurentsiameti ning avalikkuse kahtlustusi selles küsimuses," sõnas Kongo.

Kongo hinnangul tingis hinnatõusu vajadus katta aasta-aastalt kasvavaid püsikulusid. Forum Cinemas kinnitab ka jätkuvalt, et ei kavatse Solarise kino opereerima asudes rohkem hindu tõsta.

Konkurentsiameti välis- ja avalike suhete osakonna juhataja Maarja Uulits on varem öelnud, et samaaegsed hinnamuutused ei tõenda iseenesest kokkuleppe olemasolu, kuna need võivad põhineda ka näiteks üksteise tegevuse jälgimisel.

21. juunil tõstsid nii Forum Cinemas kui ka Solaris üheagselt piletihindu. Kolmapäeval teatas Forum Cinemas, et soovib asuda opereerima Tallinnas tegutsevat kinokeskust Solaris Kino.