Uued Post24 automaadid tulevad Tallinnasse, Tartusse, Jõhvi, Kohtla - Järvele, Viljandisse, Narva, Rakverre, Tabasallu, Võrru, Kuressaarde, Põlvasse, Pärnu, Laagrisse, Maardusse ja Jürisse.

Uute pakiautomaatide paigutamise põhjus on Post24 automaatide vahendusel pakkide saatmise ja saamise üha kasvav populaarsus. „Pakimahtude kasv on olnud üle ootuste kiire. Üha enam inimesi ostab kaupu e-poodidest ja valib kättesaamise kohaks pakiautomaadid, praeguseks on pakiautomaate kasutanud juba üle 250 000 inimese," selgitab Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas. Kärmase sõnul on eestlased ka usinad taaskasutajad - omavahel vahetatakse, ostetakse ning müüakse kõikvõimalikke tooteid alustades tehnikast ja lõpetades lasteriietega.

Pakimahtusid on juurde toonud ka Eesti e-poodide arvu suurenemine ja ostukeskkondade liitumine pakiautomaatide süsteemiga. Eesti Posti pakiautomaatide mahud on võrreldes aasta algusega kasvanud kaks ja pool korda.

„Alates märtsist on võimalik Eestist pakke saata ka Läti ja Leedu Post24 pakiautomaatidesse ja rõõm on näha, et ka Balti riikide vahelised pakimahud on korralikus kasvutrendis," lisas Kärmas.

Septembrist on üle Baltikumi töös 148 pakiautomaati ning pakke saab saata ja vastu võtta nii riigisiseselt kui Balti riikide vahel. Post24 ühendab pakiautomaadid üle riigipiiride - kuni kahe päevaga jõuab pakk Eestist Läti või Leedu Post24 automaati. Post24 vahendusel paki saatmine on soodsaim ja mugavaim viis ka riigisiseseks paki edastamiseks. Paki saab kätte ööpäevaringselt ja kliendile sobivaimal ajal. Pakiautomaadid on turvalised ja varustatud valveseadmetega ning paki teekond on veebist jälgitav.