See Rohelise Aasa tänaval asuv maja kuulub 2006. aastast Risto Pellervo Piekkala ja Svetlana Jurijevna Piekkala omandusse. Varem kuulus kinnistu nende ettevõtetele.

Risto Piekkalale kuuluvad Eestis osaühingud Avantek Real ja Black Investment. Paremini on Piekkala tuntud sanitaarseadmete tootjana. Ta on figureerinud ka Äripäeva ehitusmaterjalide tootjate edetabelis.

Risto abikaasa Svetlana on samuti osanik Avantek Realis, aga samal ajal on ta ka osaühingu Salvanelli omanik ning abikaasadel on kahepeale veel äriühing Ideal Holding, Silhouette Scandinavia ja InvestStart.

Nende Rohelise Aasa toretseva nukumaja teeb tähelepanuväärseks tõik, et seda ei tohi perenaise hinnangul praktiliselt isegi pikemalt vaatama jääda. "Kõik eksukursioonide korraldajad on temaga hädas, kuna ta otseses mõttes sõimab turiste - jaapanlased, sakslased - valimatute sõnadega, kui keegi juhtub tema majast pilte tegema," teab üks pealinna turismiettevõtja.

Mitmel pealinna giidifirmal on programmis teema - "Puitarhitektuur Tallinnas" või "Kadrioru puitarhitektuur loob miljööväärtusega keskkonna".

"Proovi aga seda tuuri giidina läbi viia... Roosa majakese perenaine hüppab tänavale ja kukub kisama, koerake kaenlas, tuttidega sussid jalas. Ta lihtsalt sõimab vene keeles, kas te ei näe, siin ei tohi seista, siin ei tohi peatuda. Tädi on väga kuri, aga turist pöörab fotoka ikka selle toreda roosa maja poole," räägib staažikas giid.

Järgnevalt saate uudistada fotogaleriid roosast, kurja perenaisega majast: