„Meil on kolm töötajat, kelle ainus töö seisneb selles, et nad ütlevad soovijatele „ei"," ütles üks kolmest restorani omanikust, Josep. Maailma parim restoran kuulub kolmele vennale. Nende vanematele kuulub läheduses samuti restoran ning nad on naabruses ka üles kasvanud.

Gastronoomia kõrgtaset näitavas restoranis on kaks menüüd, üks maksab 140 eurot, teine 175. Toidu juurde sobiva veini saab vastavalt kas 55 või 85 euro eest. Seega saab üks inimene siin toidu- ja veinielamuse minimaalselt kätte umbes 200 euroga.

Restorani mahub mugavalt ära 50 inimest, köögis töötab 30 kokka. Loomulikult on lisaks maitsele eriline ka toitude presenteerimine.  

Loe selle kohta, milliseid maitseelamusi selles restoranis pakutakse.

Vaata fotosid
siit.