Go Raili juhi Alar Pinseli sõnul võimaldab teise rongi käikuandmine pakkuda reisijatele senisest tihedamat sõidugraafikut ja tuua Peterburist Eestisse tuhandeid uusi turiste.

„Kaks Tallinna-Peterburi liinil sõitvat rongi hakkavad üksteist ajaliselt täiendama, väljudes mõlemast suunast hommikul ja pärastlõunal. Võimalust on pikisilmi oodanud nii Peterburi turismifirmad kui ka üksikreisijad, sest mullu liinile tulnud rong on sõiduaegadelt sobivam Eesti reisijatele. Teise rongi sõidugraafik võimaldab Venemaalt saabuvatel turistidel siin rohkem aega veeta ning elavdada sellega kogu Eesti turismivaldkonda,” sõnas Pinsel ettevõtte teates.

Rong 811/812 Tallinn-Peterburi-Tallinn väljub alates 22. augustist Balti jaamast kell 15.25 ning saabub Vitebski vaksalisse kell 23.03.

Peterburist alustab sama rong sõitu alates 23. augustist kell 6.55 ning jõuab Balti jaama kell 12.29. Orienteeruv sõiduaeg on kuus ja pool tundi, mille sisse jäävad rongis tehtavad piiriületusprotseduurid.

Esialgu hakkab teine rong Peterburi liinil sõitma nädala teises pooles, mil huvi reisimise vastu on suurem. Tallinnast väljub rong neljapäeva, reede ja pühapäeva pärastlõunal ning Peterburist reede, laupäeva ja esmaspäeva hommikul. Edaspidi kaalub ettevõte teise rongi igapäevast käikulaskmist.

Liinil Tallinn-Peterburi-Tallinn korraldab Go Rail reisijatevedu diiselrongidega, mille koosseisu kuuluvad I ja II mugavusklassi vagunid. Veerem võtab pardale kuni 280 reisijat.